twitter hahahhahahaah

Har tänkt på dethär med twitter de senaste dagarna.
Hatar det med måste erkänna en sak, twittrade ett tag för ungefär 2 år sedan, dock höll det inte länge då mina kommentarer, inlägg, vad ska man kalla det egentligen? (de är för kort för att vara ett inlägg men oftast för lång för att vara en kommentar) ja då dom iaf blev helt för urflippade - barnsliga, duma, konstiga, freakade. Klyschiga meningar skriver man som man tycker själv är så coola & roliga, tänker att nu var jag allt vitsig där. Problemet är att ingen annan bryr sig. Klart man har followers, men sorry att säga det - dom bryr sig inte. De kanske tycker du är vitsig för stunden eller tycker det är roligt att du skriver något kul som bara du eller din närmaste umgängetskrets förstår, men snälla ingen bryr sig lägg ner tid på något annat istället. skriv en rolig kommentar på fb då istället där ungefär 500 mer personer ser det eller lägg upp din mat på någon jävla matsida där någon verkligen bryr sig om vad du ätit. för ledsen att säga det men ingen bryr sig på twitter.

Min t-period höll kanske 4-5 månader hade helt okej med läsare (eller vad man nu ska kalla det) & tyckte också att jag ibland kom på något kul eller så att skriva eller bara att dela med mig av. Sedan vaknade jag & fick ett liv.


Nu kommer alla "ja men du bloggar ju" bla bla bla.
Yes jag bloggar! & jag älskar det, jag älskar att kunna sätta mig like this & bara skriva exakt vad jag tycker & tänker samtidigt som folk faktiskt förstår vad jag menar eftersom jag skriver utförligt & berättar bla bla.
Min blogg använder jag endast för att avreagera mig, ibland för att skriva & visa något.
& även i jobb syfte med mitt smink.
Blogg kan vara en fritid, en skämt grej eller ett jobb, de kan ge dig framtida jobb & förutsättningar i livet.
Men shit, vad fan kan twitter ge dig. Större ordföråd? tror knappast det med dina 20 ord om dagen.Kommentarer
Postat av: Anonym

du säger att ingen bryr sig om twitter och vilka som följer dig? men du bryr dig så mycket att du tillochmed bloggar om de? .......

2010-06-23 @ 18:16:00
Postat av: Gabriella

ja jag skrev om det eftersom jag måste få ut min ilska om det. Det är de denna blogg går ut på för mig, att få skriva av mig om mina känslor. :)

2010-07-01 @ 15:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0