haha

Tyvärr blir ännu ett inlägg måste skriva av mig.
För det första måste jag bara säga, att detta är MIN blogg vilket betyder att jag skriver det jag vill och det jag känner för, använder den för att skriva av mig (vilket behövs) och ni som har problem med det kan sluta läsa..

Nu till det roliga/konstiga.
Sorry emmsan om jag härmar dig lite om ämne men kände att grejen är så otroligt rolig att skriva om att jag bara måste ägna lite tid till det.
Ni som inte visste det så kallas vårat gäng för hollywoodgänget haha ja man kan inte annat än att skratta åt det ;D
vet ni varför, jo för att vi alltid är så uppklädda och går i klackar.
Hm, jag tror folk har fått allt lite om bakfoten. jag brukar inte vaar speciellt uppklädd jämt i skolan tar på mig det jag tycker om & trivs i, nu kanske det inte är en soppsäck om någon ursäktar utan helt vanliga kläder. Det är inte mitt problem att de tjejer som säger detta går i sunkkläder. Alla går i det man tycker om & trivs i, palla bry sig om vad andra har på sig/beter sig. Det är så typiskt tjejer att komma med komentarer & snacka skit, dom som gör detta är bara avundsjuka.
De som snackar skit om oss tjejer kanske bara är avundsjuka att vi alltid kan hålla ihop och ha så kul tillsammans utan att snacka skit om varandra bakom ryggen. jag kanske riktar detta inlägg till någon kanske inte, ni som tar åt er kanske det är riktat till. Och bara en sista sak, ni kan snacka skit och säga vad ni vill vi tar ändå inte åt oss, vi får bara ännu en sak att skratta åt tillsammans :)

Nu till en sak som jag reagerade starkt på och faktiskt tog åt mig på. (för jag erkänner faktiskt om jag tar åt mig).
Någon i min närhet påstår att vi har fått så himla bra självförtroende, vi tjejer.
Jaså, för det första det stämmer inte alls & för det andra om det nu skulle vara så, skulle det vara något fel?
Att ha självförtroende är bra, det är något man behöver. Jag hade ett en gång men inte nu längre. Nu har jag ett fruktansvärt dåligt självförtroende och det är inte något jag är stolt över! Jag tränar upp det dagligen och jag önskar att jag hade ett stort sådant. Så ni som säger detta läs och ta åt er. Hatar när folk inte vet vad de snackar om.
Nu är jag ännu mer sur än när jag började skriva men aja :)
Puss och godnatt

Kommentarer
Postat av: emz

preeeeeeeeeecis!

i love yooou

2009-02-02 @ 20:24:13
Postat av: Gabriella

Oh yes!

love you to baby

2009-02-02 @ 21:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0